20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás

Információk, tudásbázis

Az alakformáló fehérnemű Hollywoodtól napjainkig

alakformalo_fehernemu_hollywoodtol_napjainkig

Egy kis fehérnemű-múltidézés

A mai kor leginkább szexi fehérneműi nem a csábítást szolgálták régen. A modern fehérnemű az 1920-as évektől létezik. Ráadásul az esetek nagy többségében nem fehér, hanem nyers színű volt, mivel a vegyileg fehérített pamutanyag nagyon drága volt, csak a leggazdagabbak engedhették meg maguknak. Az akkori „fehérneműnek”nem sok köze volt a csábításhoz, de a kényelemhez sem. Bugyit a 1800-as évek közepéig nem is viseltek, a melltartó az 1920-as években inkább leszorította a mellet, mint kiemelte. A bordákat összeszorító és az alakot karcsúvá deformáló fűzőről pedig még egy szót sem ejtettünk.

A fűző reinkarnációja

A régi fűzők helyét vette át a karcsúsító fehérnemű, amely régóta segíti a hölgyeket alakjuk formálásában. A fűzővel ellentétben a mai alakformáló fehérneműk már igazán kényelmesek, és akár egész napon át csodás alakot biztosítanak viselőjüknek.

A speciálisan kivitelezett alakformáló fehérneműk kialakítása anyagösszetételüknek köszönhetően lehetővé teszik, hogy azok tökéletesen rásimuljanak a női testre, de mellette kényelmes viseletet is biztosítsanak. Az alakformáló hatást a kiváló anyagminőségen túl a tökéletes szabás, valamint a megfelelő helyeken történő megerősítések biztosítják. Így válik lehetővé a tökéletes alakformálás úgy, hogy az a kíváncsi szemek elől rejtve marad!

Hollywoodi csillogás – az alakformáló fénykorában

Az alakformáló fehérnemű fénykora egyébként Hollywoodhoz kapcsolódik. A színésznők stílusos ruhái láthatóvá tettek minden kis kiálló hurkácskát a hason vagy a csípőn. Ezért a filmsztárok a praktikus alakformáló fehérnemű segítségét vették igénybe, hogy elfedjék alakjuk kisebb hibáit, és érzéki formát adjanak neki. A karcsúsító alsó feltűnése óta az alakformáló fehérnemű a női szekrények állandó elemeivé vált. Légy Te a saját életed filmjének főhősnője, és nézz ki Te is mindig igézően! Ebben segíthet neked egy jól megválasztott alakformáló fehérnemű!

Alakformáló fehérnemű – avagy gyors segítség a gyönyörű alakért folytatott harcban

A karcsúsító fehérneművel könnyedén formálhatod az alakodat úgy, hogy közben kiemeled azt, ami szép, és elrejted a kíváncsi szemek elől azt, amit szükségesnek gondolsz!Szerezz be egy kényelmes és szexi alakformáló fehérneműt, amely láthatatlan marad a ruha alatt a külső szemlélődő előtt, és téged tökéletessé varázsol! Az egész alak formálására tökéletes megoldást nyújt a ruha, a body vagy a kombiné. Ha csak a has formálása a cél, akkor segítséget nyújthat a magas derekú alakformáló alsó, a korszázs, vagy éppen az alakformáló öv. A hosszabb szárú alsók, nadrágok a combok formálásában segítenek. Különösen praktikusak lehetnek az alakformáló topok, melyeket fel lehet venni egy megfelelő melltartóval. A teljes test formálására pedig a kombinált alakformáló bodyk alkalmasak, melyek ötvözik a has leszorítására, a fenék és mell megemelésére, valamint a combok formálására vonatkozó előnyöket.

A rendkívüli hatást nyújtó alakformáló tulajdonságukon kívül a karcsúsító fehérneműknek van még egy előnyük: rögtön a felvétel után minden ruha, blúz, szoknya, és még a farmerek is olyan tökéletesen állnak, mintha ránk öntötték volna. Az álomruha, ami korábban szűk volt derékban, ezután minden nehézség nélkül felvehető! A szűk farmerünkön még egy kiadós ebéd után is rángatás nélkül fel tudjuk húzni a zipzárt, és még egy picit sem fog kiállni belőle a hasunk. Ha egy rendezvényen szeretnénk mindenkit elkápráztatni, úgy célszerű már az új alkalmi ruhánkat még a vásárlás során az alakformáló fehérneművel együtt felpróbálni, hogy mindjárt ellenőrizhessük a hatását. A karcsúsító fehérnemű miatt lehetséges, hogy fél, vagy akár egy teljes mérettel kisebb ruhába is beleférünk minden diéta nélkül!

Új kihívások

Új életet kezdenél? Visszatérsz a munkavilágába, vagy új vállalkozásba kezdesz? És ehhez elengedhetetlen a tökéletes megjelenés? Ne csüggedj! Azonnali segítséget jelent egy jól megválasztott alakformáló fehérnemű!

Még azok a nők is, akik elégedettek kerekded formáikkal, szívesen veszik igénybe a korrigáló fehérneműket, melyek lehetővé teszik, hogy a ruhák minden mozdulatnál tökéletesen álljanak. Hiszen a legfontosabb a makulátlan kinézet, és hatalmas előny, hogy felejthetetlen benyomást kelthetünk a munkahelyen vagy akár egy fontos estélyen is!

Csatlakozz a társalgáshoz

Follow us
TOP

KOSÁR 0

FIÓK
Wishlist

Wishlist

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.