20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás

Információk, tudásbázis

TÉVHITEK – avagy MIT várhatsz, és MIT NEM várhatsz egy alakformáló fehérneműtől?

mit_tud_es_mit_nem_tud_az_alakformalo_fehernemu

Bridget Jones óta ismerjük az alakformáló bugyit, de sajnos a filmbéli  kissé kellemetlen szituban történő színrelépésének köszönhetően, a köztudatba nem a legelőnyösebb oldalát mutatva kúszott be. Aki csak látta a filmet – és valljuk be, hogy elég nagy nézettségnek örvendett, de ha valaki nem látta, akkor minimum egy közeli barátnő tuti – annak az alakformáló fehérneműről általában 3 szó jut eszébe: ormótlan, kényelmetlen, és hogy átverés az egész.

De próbáljunk meg elvonatkoztatni a filmtől, hiszen ahogy Harry Potternek sem hisszük el valójában, hogy láthatatlanná tud válni, úgy ne vegyük készpénznek azt sem, hogy minden alakformáló fehérnemű ormótlan, kényelmetlen. Adjunk egy esélyt, hogy bizonyíthasson, nem hiányozhat a hölgyek gardróbjából!

Nézzük meg, valójában mit TUD, és mit NEM TUD egy alakformáló fehérnemű.

Mit TUD az alakformáló fehérnemű?

Az alakformáló fehérnemű az alkatunkhoz képest a tökéletes megjelenést tudja biztosítani a viselői számára. Abban tud segíteni, hogy a ruhánk a lehető legjobban álljon rajtunk, ne húzzon be, ne vágjon be, simítsa ki az alkatunk hibáit. Eltünteti, vagy kevésbé látványossá teszi sunyi kis hurkáinkat, feszesebb, sportosabb megjelenést kölcsönöz viselőjének. Laposabbá teszi a hasat, kerekebbé a csípő ívét, és megemeli a popsit, hogy azáltal az is kerekebb legyen. Ülés közben is lelapítja a pocakot, és egy vacsora alkalmával nem kell csak azért csipegetni, mert attól félünk, hogy utána mennyire fog kiállni a hasunk. A 2. erősségű alakformáló bodykkal ½ – 1 ruhaméretnyit tudunk javítani a gardróbunkon, míg a 3. erősségű alakformáló bodykkal akár 2 ruhaméretet is lehet abban az esetben, ha két méret között ingadozunk. Így fel tudjuk venni újra kedvenc darabjainkat, ami akkor izgalmas igazán, amikor állunk a gardrób előtt, időközben felkúszott suttyomban 1-2 kiló, amit észre se vettünk a napi rohanásban, de a céges vacsin vagy a 20 éves osztálytalálkozón a legjobb formánkat kellene hozni! Ugye ismerős a szitu? Na, ilyenkor kell egy gyors segítség az alakformáló fehérneműktől!

Mit NEM TUD az alakformáló fehérnemű?

Csodák márpedig nincsenek. Az alakformáló fehérneműk körében sem. Szóval, aki azt gondolja, hogy plusz size modellként, majd az alakformáló fehérnemű viselésével visszanyeri légiesen karcsú alkatát, majd belefér a lánykori ruháiba, azokat ki kell ábrándítanom, mert erre nem képes egyik alakformáló body sem. És egyben megnyugtatnom azokat, akik attól tartanak, hogy az alakformáló fehérnemű viselésével valami csalást követnek el. Akkor a smink, a fodrász, a push-up melltartó, a sztreccs farmer is csalás-ámítás? Nem kell attól tartani, hogy zsákbamacskát árul az ember pl. az első randin. Mindenki azt kapja, amit lát, csak díszcsomagolásban. Az alakformáló fehérnemű nem fog molett alkatból nádszál karcsút faragni, nem fog sok-sok ruhaméretet lefaragni, nagy hasból kocka hasat, vagy nagy fenékből izmos feszes popsit varázsolni, de tud laposabb hasat, kerekebb csípőt, és emeltebb popsit! Tud feszesebb vonalvezetést, kevésbé látszódó hurkákat, 1- max 2! számmal kisebb ruhaméretet biztosítani a viselői számára.

Csatlakozz a társalgáshoz

Follow us
TOP

KOSÁR 0

FIÓK
Wishlist

Wishlist

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.