20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás

Egyéb kategória

Nyitott hátú menyasszonyi ruha– a nyári esküvő slágere

Nyár – a tökéletes esküvői időpont?

Nyári menyegzőre készülsz? De egy kicsit tartasz is a kánikulai hőségtől? Ne izgulj! Erre az alkalomra tökéletes választás lehet egy hátul nyitott menyasszonyi ruha!

Hiszen ez a fazon nemcsak elegáns, hanem roppant nőies és vagány! Emellett pedig rendkívül praktikus is, mivel az egyik legkényelmesebb, legszellősebb viselet egy forró nyári napon! Mivel a klasszikus, nyitott hátú esküvői ruha nagyjából a közepéig hagyja szabadon a hátadat, így kellemes közérzetet biztosít számodra még akkor is, ha az izgalomtól kimelegednél.🥰 Ha pedig hirtelen hűvösre fordulna az idő, akkor egy stóla vagy egy perelin tökéletes kiegészítője lehet a szettednek.

Milyen nyitott hátú ruhát válassz?

Ahhoz, hogy a tökéletes fazont megtaláld magadnak, már rengeteg különböző modell közül választhatsz! Léteznek nagyon merész, nagyon mélyen – akár egészen a popsi felső részéig – nyitott fazonok, de természetesen a szolidabb darabok is széles választéka áll rendelkezésedre.  Választhatsz akár keresztpántos, csipkés, hímzett, masnis vagy gyöngyös fazont, de a fűzős megoldás is kimondottan nőies, főleg akkor, ha inkább a szolidabb vonal érdekel. A kissé visszafogottabb megoldásokat akkor is kipróbálhatod, ha van rajtad pluszban 1-2 kg boldogság 😊

Nyitott hátú ruhához hátnélküli body?

Ha már a ruhád kialakítása magában foglalja a fűzőt, merevítőt, akkor nem szembesülsz azzal a problémával, hogy milyen fehérneműt válassz a nyitott hátú ruhád alá, hogy ne látszódjék ki a vállpánt, keresztpánt. Amennyiben nem fűzős megoldású a ruhád, úgy érdemes alá nyitott hátú bodyt választani, ami észrevétlenül bújik meg a hátnélküli ruhád alatt.

Csatlakozz a társalgáshoz

Follow us
TOP

KOSÁR 0

FIÓK
Wishlist

Wishlist

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.