20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás

Információk, tudásbázis

Mit viselj az álomruha alatt?

alakformalo_fehernemu_nyitott_hatu_csipke_body_menyasszonyi_fehernemu
Minden lány erről álmodik: az oltár előtt, álmai pasijával az álomruhában. Ezen a napon minden lány hercegnőnek érezheti magát! Épp ezért az egyik legnagyobb feladat, megtalálni az álomruhát. Viszont ha ez teljesítve, akkor jöhet a következő lépés: mit viselj a menyasszonyi ruha alatt… Hiszen az, hogy mi van a ruha alatt, legalább olyan fontos, mint a tökéletes fehér ruha kiválasztása. Fontos, hogy praktikus, kényelmes, ugyanakkor gyönyörű is legyen.

Hogy jön ide az alakformáló fehérnemű? Roppant egyszerűen! Mindenekelőtt azért, hogy olyan tökéletesen álljon rajtad a ruhád, ahogy azt megálmodtad. Hogy a belépőd („antréd”) felejthetetlen legyen! És még? Hogy nyugodt lélekkel egyél-igyál a csodás vacsora során, mert tudod, hogy a 4. fogás után SENKI sem fogja érteni, hogyan lehetsz ugyanolyan csinos, mint a vacsora előtt! És a hajnalig tartó tánc sem okoz esetlegesen kellemetlen perceket az esküvői videó visszanézésekor, mivel nem rontja a megjelenés összképét a sunyin előtűnő kis hurka, dudor, gomblyuk húzódás, vagy zipzárszétcsúszás, esetleg az árulkodó izzadságcseppek vagy csíkok. A jól megválasztott alakformáló fehérnemű szolidan megbújik a ruha alatt, és híven szolgálja viselője kényelmét. És senki nem fogja megtudni, hacsak te nem akarod!

Mit viselj az álomruhád alatt a Nagy Napon?

Egy biztos: egy fehérnemű szettel nem fogod megúszni az egész napos bulit! A szertartás idejére válassz a ruhád alá olyan fehérneműt, ami jól tart, és kiemeli a ruhád tökéletes vonalvezetését. Még órák múlva is ugyan úgy áll, ahogy felvetted. Nem húz be, nem ráncosodik, nem gyűrődik felette a gyönyörű menyasszonyi ruhád. Az egész napos eseményre válassz egy szexi alakformáló fehérneműt magadnak! A csábító darabokat hagyd meg a nászéjszakára, és a nászútra!

Alkatodhoz illő ruha – ruhához illő alakformáló fehérnemű

Milyen menyasszonyi ruhát választottál? A hátat szinte teljesen szabadon hagyó modellt, vagy egy gyönyörű sellő fazonú ruhát? Vagy szívesebben mondod ki a boldogító igent egy álomszép csipkeoverallban? Netán kislány korod óta odavagy a Disney hercegnőkért, és most végre megadatik, hogy hercegnői ruhakölteményben állj az oltár elé? Bármelyi fazon is legyen Nálad a nyertes, a megfelelő fazonhoz a megfelelő alakformáló fehérneműt tudod kiválasztani.

A tökéletes álomruha titka

Te tudod, hogy milyen típusú alkatod van? És annak megfelelően választottad ki a nagy napra a gyönyörű ruhádat? Vagy beleszerettél rögtön az elsőbe, és a rózsaszín ködtől nem láttál tovább az orrod hegyénél? Ha nem vagy tisztában vele, hogy milyen alkatod is van igazából, akkor egy kis gyorsteszttel most a segítségedre lehetünk! Pár perc, és máris tudni fogod, hogy melyik típusba tartozol!

Alkatok és fazonok nagy találkozása

Ha már megálmodtad, hogy milyen menyasszonyi ruhában akarod kimondani a boldogító igent, akkor azt kellő elszántsággal, kitartással meg is fogod találni, vagy megvarratni. Ami azonban sokkal fontosabb, mint a szín és az új trendek, az az öltözködési stílus, amely a legjobban megfelel a testalkatodnak. Ha már tudod, hogy melyik kategóriába tartozol az alkatod tekintetében, már egy lépéssel közelebb vagy a tökéletes álomruha kiválasztásához. Nincs szándékunkban átvenni a nagy ruhaszalonok feladatát, csak némi támpontot, iránymutatást szeretnénk adni az indulásodhoz, ezért mutatunk egy kis összefoglalót, hogy adott testalkathoz milyen menyasszonyi ruha választása javasolt.

Follow us
TOP

KOSÁR 0

FIÓK
Wishlist

Wishlist

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.