20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás

Információk, tudásbázis

5+1 tipp: Mit viselj hátnélküli ruhához?

nyitott_hatu_csipkes_bodybody_hatnelkuli_ruhahoz

Egy hátnélküli ruhában fantasztikusan elegánsnak, lenyűgözőnek és érzékinek érezheted magad! De ahhoz, hogy a hatás tökéletes legyen, néhány alapszabályt érdemes betartani, hogy azt a hatást érd el vele, amit szeretnél.

1. Ügyelj a napozásra!

Nagyon visszatetsző látvány, ha a hát közepét keresztülszeli egy halvány csík, amit a bikini pántja hagyott. Attól még, hogy Te nem látod, még mások igen.

2. Ügyelj a bőröd szépségére!

Ha nyitott hátú ruhát szeretnél, akkor fokozottan ügyelj a hátad bőrének tisztítására, radírozd rendszeresen, hogy elkerüld a pórusok elzáródását, ezáltal a pattanások, mitesszerek kialakulását.

3. Bánj csínján a kiegészítőkkel!

Ha már nyitott hátú ruhát választottál, az alapvetően egy szuper elegáns darab, nem kell kiegészítőkkel túlzsúfolni! A „kevesebb néha több” szabály itt fokozottan érvényes!

4. Hagyd érvényesülni a dekoltázsodat!

Ha hosszú hajat viselsz, érdemes azt feltűzni, hogy a hátsó dekoltázsod jobban érvényesülhessen a hátadon.

5. Figyelj a tartásodra!

Görnyedt testtartás mellett nem tud érvényesülni a dekoltázs varázsa! Válassz lehetőleg magassarkú cipőt a nyitott hátú ruhákhoz, mivel magas sarkúban a tartásunk elegánsabb.

5+1. Végül, de nem utolsósorban, válassz megfelelő fehérneműt!

Szerencsére már kaphatóak a nyitott hátú ruhához való hátnélküli bodyk , melyek teljesen észrevétlenül húzódnak meg a ruha alatt, biztosítva a hát tökéletes szabadon hagyását amellett, hogy tökéletes tartást biztosítanak.


Csatlakozz a társalgáshoz

Follow us
TOP

KOSÁR 0

FIÓK
Wishlist

Wishlist

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.